Smeštaj
Prevoz: Sopstveni
Plaža: 70 m
Aerodrom: 92 km
Dostupno na upit

Apartmani Tami's Residence 2

Grčka Halkidiki Hanioti

Lokacija: Apartmani se nalaze u samom srcu Hanioti-a na Kassandra, na samo 100 metara od glavnog trga.

Plaža: Od peščano - šljunkovite plaže je udaljen 80, lezaljke i suncobrani se doplaćuju po pravilima kafića čije se koriste.

Usluga: Najam smeštaja.

Sadržaj: Kuća raspolaže sa 15 studia i apartmana na 3 sprata koji su izgradjeni 2024. godine. U blizini smeštaja ima javni parking. Sadrži recepciju, lobi bar, Wi-F (besplatno), Wi-Fi, roštilj, prima kućne ljubimce i prilagodjen je osobama sa invaliditetom. 

Sobe: Svaka smeštajna jedinica sadrži WC, tuš, balkon ili terasu, menjanje posteljine na 5 dana, Wi-F (besplatno) i malu kuhinju.

Studio - površine oko 25m2 , sadrži francuski ležaj i sofu na rasklapanje. Sobe mogu biti na 1om, 2gom ili 3cem spratu, i imaju pogled na dvoriste, more ili ulicu

Apartment - površine 35m2, sadrzi odvojenu spavaću sobu sa francuskim lezajem i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje.Sobe mogu biti na 1om, 2gom ili 3cem spratu, i imaju pogled na dvoriste, more ili ulicu

VAŽNA NAPOMENA : Slike i opis hotela služe da daju opšti utisak smeštaju. Sadržaj hotela kao i različiti tipova soba mogu se razlikovati od opisanih i prikazanih na fotografijama.

Lokaciju sobe definiše recepcija prilikom prijavljivanja u hotel u skladu sa raspoloživošću.

Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 09:00
Internet: Da

Rezervišite svoj odmor

Rezervišite svoju sobu

Prevoz: Sopstveni

Apartman Apartment

Broj osoba: 5

Apartman Studio

Broj osoba: 4

Lokacija

Udaljenosti
Plaža
70 m
Aerodrom
92 km