Smeštaj
Prevoz: Sopstveni
Plaža: 150 m
Aerodrom: 92 km
Dostupno na upit

Apartmani Tami's Residence 1

Grčka Halkidiki Hanioti

Lokacija: Apartmani se nalaze blizu centra Hanioti-a na Kassandri, pored njega je supermarket, a preko puta je kafic. Iza ovog apartmana ima i bašta.

Plaža: Od peščano - šljunkovite plaže je udaljen 100-150m, lezaljke i suncobrani se doplaćuju po pravilima kafića čije se koriste.

Usluga: Najam smeštaja.

Sadržaj: Kuća raspolaže sa 11 studia i apartmana koji su izgradjeni 2020. godine. U blizini smeštaja ima javni parking. Sadrži recepciju sa lobi barom, Wi-Fi, roštilj, prima kućne ljubimce i prilagodjen je osobama sa invaliditetom. 

Sobe: Svaka smeštajna jedinica sadrži WC, tuš ili kadu, balkon ili terasu, menjanje posteljine na 5 dana, Wi-Fi i malu kuhinju.

Studio - površine oko 20-28m2 , sadrži francuski ležaj i sofu na rasklapanje. Sobe mogu biti na prvom spratu ili u prizemlju

Eco Studio - površine oko 45m2, sadrži francuski ležaj i ugaonu sofu. Sobe se nalaze u suterenu i nemaju pogled.

Apartment - površine 28-35m2, sadrzi odvojenu spavaću sobu sa francuskim lezajem i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Sobe se nalaze na prizemlju ili na prvom spratu sa pogledom na dvorište.

VAŽNA NAPOMENA : Slike i opis hotela služe da daju opšti utisak smeštaju. Sadržaj hotela kao i različiti tipova soba mogu se razlikovati od opisanih i prikazanih na fotografijama.

Lokaciju sobe definiše recepcija prilikom prijavljivanja u hotel u skladu sa raspoloživošću.

Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 09:00
Internet: Da
Parking dostupan: Da

Rezervišite svoj odmor

Rezervišite svoju sobu

Prevoz: Sopstveni

Apartman Apartment

Broj osoba: 5

Apartman ECO Studio

Broj osoba: 4

Apartman Studio

Broj osoba: 4

Lokacija

Udaljenosti
Plaža
150 m
Aerodrom
92 km