Putovanje
Avion
4 dana | 3 noći
POLASCI
08.11.
Cena po osobi od
PONUDA VAŽI DO 31.10.2024.
€ 499

Putovanje Milano avionom 4 dana DAN PRIMIRJA

Italija Lombardy MILANO (okolina)

4 dana | 3 noći
Avion

Milano, drugi po veličini grad u Italiji, je savršena kombinacija modernog urbanog života i bogate istorijske baštine. Poznat kao svetski centar mode i dizajna, Milano je domaćin brojnim svetski poznatim modnim revijama, ali to je samo deo onoga što ovaj grad nudi.

Kultura i Istorija: Milano se može pohvaliti brojnim muzejima, galerijama i istorijskim spomenicima. Dvorac Sforzesco, monumentalna tvrđava iz 15. veka, danas je domaćin brojnim muzejima i umetničkim kolekcijama. Naravno, ne smemo zaboraviti i čuvenu Milansku katedralu - gotičko čudo arhitekture i jedno od najpoznatijih obeležja grada.

Gradski Prevoz: Milano ima izuzetno razvijen sistem gradskog prevoza koji obuhvata metro, tramvaje i autobuse. Metro mreža, sastavljena od nekoliko linija, pruža brz i efikasan način da se stigne do bilo kog dela grada.

Atrakcije: Osim mode i istorije, Milano je domaćin i nekim od najfinijih opernih kuća na svetu, kao što je Teatro alla Scala. Za ljubitelje umetnosti, tu je i čuvena freska Poslednja večera Leonarda da Vinčija koja se nalazi u samostanu Santa Maria delle Grazie.

Klima: Milano ima umerenu kontinentalnu klimu. Leta su topla i vlažna, dok su zime hladne s povremenim snegom. Proleće i jesen su idealno vreme za posetu, sa umerenim temperaturama i manje gužve.

Opširnije

Program putovanja

dan 1.
1. dan BEOGRAD - MILANO (BGY)

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije tri sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za MILANO (Bergamo) u 16h10min (direktan let WIZZ AIR W6 4123). Planirano vreme letenja 1h40min. Planirano vreme sletanja u 18h00min - lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

dan 2.
2. dan MILANO

Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga uz mogućnost korišćenja fakultativnih izleta. Noćenje.

dan 3.
3. dan MILANO

Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga uz mogućnost korišćenja fakultativnih izleta. Noćenje.

dan 4.
4. dan MILANO - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba do 10h00. Slobodno vreme do organizovanog transfera do aerodroma Milano Bergamo (BGY). Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Beograd u 18h30min - lokalno vreme (direktan let WIZZ AIR W6 4124). Dolazak u Beograd u 20h05min -lokalno vreme. Kraj usluga.

Rezervišite svoje putovanje

Izaberite polazak iz kalendara i svoju sobu.

2024
petak
Novembar
08
4 dana

Jednokrevetna soba, Standard

Hotel 3*
Broj osoba: 1
Cena po osobi od
Loading...
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna soba

Hotel 3*
Broj osoba: 2
Cena po osobi od
Loading...
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard

Hotel 3*
Broj osoba: 2 + 1
Cena po osobi od
Loading...
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Uslovi putovanja

Cena uključuje

- Direktan avio prevoz na relaciji Beograd-Milano Bergamo-Beograd kompanijom WizzAir (važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu),

- U cenu aranžmana uključen je ručni prtljag. Ručni prtljag 40 x 30 x 20 cm. Prtljag mora da stane ispod sedišta ili ispred vas. Prtljag može biti torba za laptop, ženska tašna ili mali ranac.

-Smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom

-Kolektivni ili privatni transferi aerodrom (BGY) – hotel – aerodrom (BGY)na destinaciji, a prema programu.

-Troškovi organizacije putovanja.

- Usluge asistencije predstavnika na destinaciji (ne podrazumeva se svakodneva i celodnevna asistencija)

-U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

-Aerodromske takse - Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine placaju aerodromske takse ( avio kompanija Wizz Air)

Cena ne uključuje

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO

- Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Wizz Air

- Čekirani prtljag i/ili dodatni ručni većih dimenzija je moguće uplatiti pre polaska ili na samom aerodromu. Cena je na upit prema trenutno važećem cenovniku aviokompanije Wizz Air u trenutku rezervisanja.

- Individualne i unapred nepomenute troškove

- Međunarodno zdravstveno osiguranje (za državljane Republike Srbije) KOJE POKRIVA I LEČENJE COVID-19

- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu(uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3* -4 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*i 5* - 5 € po noćenju/po osobi

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obavezno i to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Potrebno je da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja.Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.

NAPOMENA ZA OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje prema uslovima i tarifama Triglav osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja.

FAKULTATIVNI IZLETI

Đenova i outlet Seravalle - 35 €/25 € deca 

Seravalle 20 € /10€ deca

Jezero Komo 25€ / deca 20€

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca

od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno)

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 Fakultativni izleti nisu sasatavni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Realizacija fakultativnih izleta biće

uslovljena trenutnom epidemiološkom situacijom i merama koje budu važile u trenutku putovanja. Cena se uglavnom

sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od

slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane

lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.


Napomena

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja. Viza nije potrebna.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove - putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije organizatora putovanja. Agencija Travelland ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

VAŽNE NAPOMENE:

Organizator putovanje je Travelland do.o. 

Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.

Kategorizaciju objekta u Italiji vrše nadležni organi te zemlje. Svaki hotel je dužan da na vidnom mestu istakne svoju kategorizaciju. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ili apartmana nije u funkciji za šta organizator ne snosi odgovornost.

Hoteli koji poseduju besplatni parking ne garantuju mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta.

U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

U nekim hotelima ili drugim smeštajnim jedinicama se prilikom dolaska i prijave u hotel ostavlja garancija u vidu depozita / kaucije. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vraća. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita plaćen u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

OPISI HOTELA:

OPIS I LOKACIJA HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta: u Milanu (Italija) ili okolini

Best Western Hotel Goldenmile 4* Trezzano sul Naviglio https://www.hotelgoldenmile.it/

Hotel se nalazi u delu grada Trezzano sul Naviglio. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

NH MILANO FIERA 4* https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-milano-fiera?utm_campaign=local-gmb&utm_medium=organic_search&utm_source=google_gmb

Nalazi se u delu grada Rho. Metro stanica Rho Fiera je 10-tak min udaljena od hotela, odakle se za 20-tak min stize do centra .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

UNAHOTELS EXPO FIERA MILANO 4* https://www.gruppouna.it/unahotels/unahotels-expo-fiera-milano

Hotel se nalazi u delu grada Pero. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

B&B Hotel Milano Ornato 3* https://www.hotel-bb.com/en/hotel/milano-ornato

Hotel se nalazi u delu grada Bicocca. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

Hotel Ih Hotels Milano Eur 4* - Trezzano sul Naviglio https://ih-hotels.com/en/our-hotels/milan/ih-hotels-milano-eur.html 

Hotel se nalazi u delu grada Trezzano sul Naviglio. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

Hotel Belstay Milano Assago 4* https://www.belstayhotels.it/milanoassago 

Hotel se nalazi u delu grada Assago. Do metro stanice Assago Milanofiori Forum gostima je na raspolaganju hotelski satl bus koji saobraća na pola sata (besplatno u periodu 7.30 h -10.30 h i 17.30 h-20.30 h , u ostalim terminima uz doplatu 5 eur po osobi). Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš ili kadu/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

Hotel BEST WESTERN PLUS MONZA E BRIANZA PALACE 4* www.monzaebrianzapalace.it -do popune mesta

Hotel se nalazi u delu grada Cinisello Balsamo, na oko 12km od centra grada. Povezan je gradskim prevozom do grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, teretanu, saunu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima ureĎaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

Hotel Sporting 4* https://www.hotelsportingcologno.com/en/services/

Hotel se nalazi u delu delu Cologno Monzese. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, oko 15 minuta hoda od Cologno Centro metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, parking, teretanu i Wi-Fi, kao i uz doplatu uslugu pranja i peglanja veša i louge bar. Svaka soba im kupatilo (tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef i Wi-Fi. Doručak – kontinentalni švedski sto

--

Hotel Studio 4* https://www.hotelstudiosmilan.com/it/home

Hotel se nalazi u delu Cologno Monzese. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, oko 10 minuta hoda od Cologno Sud metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, garažu, teretanu, salu za sastanke i perionicu veša. Svaka soba im kupatilo(tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef i Wi-Fi. Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

B&B HOTEL MILANO SESTO 3*, www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-sesto-marelli  

Hotel se nalazi u oblasti Sesto San Đovani, na 400 metara od stanice metroa Sesto Mareli, odakle saobraćaju linije do centra Milana (stize se za 20-tak min). Ovaj moderan hotel poseduje recepciju, restoran i bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i besplatan Wi-Fi Doručak - kontinentalni švedski sto.

--

HOTEL DUCA DI MANTOVA 4*, https://www.ducadimantova.com/en/

Hotel Duca Di Mantova nudi moderno uređene sobe sa LCD TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Objekat se nalazi u mestu Sesto San Đovani, u blizini izlaza sa autoputeva A25 i A4. Grand Hotel Duca di Mantova se nalazi na poslednjem spratu velikog tržnog centra Centro Commerciale Vulcano, sa preko 160 prodavnica i restorana, koji rade do kasno uveče. Sobe su klimatizovane i imaju mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i sef za laptop. U restoranu hotela Grand se služe jela italijanske kuhinje. Restoran ima i prostor za pušače, a od bara je odvojen staklenim zidom.

--

St.John 4* www.ih-hotels.com/en/our-hotels/ih-hotels-milano-st-john.html

Lokacija: Hotel se nalazi na 500 m od metro stanice Sesto Marelli kojom je povezan sa samim centrom Milana (Milanska katedrala, Trg Duomo). Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, besplatnim WiFi-om, parkingom, liftom. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, klimom, SKY TV-om, Wi - Fi internet konekcijom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto).


Hotel Rex 3* https://www.hotelrexmilano.it/it nalazi se na odličnoj lokaciji u mirnom delu Milana, na 10 min od metro stanice Corvetto. Hotel poseduje recepciju, restoran . Svaka soba im kupatilo (tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef . Doručak – kontinentalni švedski sto.

--

Hotel B&B Milano-Monza 3* https://www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-monza se nalazi na 3 minuta vožnje od centra Monce i na 10 minuta vožnje od autoputa A4 i nudi besplatan ViFi i besplatan parking. U sobama B&B Hotela Milano-Monza naći ćete prostrane sobe u modernom stilu, klimatizovane, radni sto i satelitsku televiziju od 40 inča sa besplatnim Ski kanalima. Hotel je udaljen 5 minuta vožnje od staze Formule 1 u Monci i 3 km od železničke stanice, sa linijama do Milana.

--

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN / MILANO

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 85% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje je prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 01.10.2024. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, član 71 Organizator ima :

- obezbeđen depozit u visini minimum 2.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na računu br. 170-0030018891000-84, kod Unicredit banke,

- garanciju putovanja, za licencu organizatora putovanja kategorije A, u visini od 400.000,00 eura, polisu osiguranja broj 470000061537 od 01.10.2024. godine, zaključene 19.09.2024 sa društvom za osiguranje “Triglav Osiguranje” a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, 

MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs, koja je vazeca je od 01.10.2024. godine do 01.10.2025. godine.

Travelland d.o.o., Licenca OTP 123/2021 od 14.10.2021. godine

 Program br. 2 od 08.10.2024


Moglo bi Vam se svideti

Korpa: 0
Loading...
Ukupno
--