Putovanje
Avion
4 dana | 3 noći
POLASCI
08.11.
Dostupno na upit

KORZIKA

Francuska Korzika Ajaccio

4 dana | 3 noći
Avion

Korzika (Corsica) je mediteransko ostrvo koje pripada Francuskoj, nalazi se zapadno od Italije i severno od italijanskog ostrva Sardinija. Trećinu ostrva čini planinski venac. Nakon pada Republike Đenove, Korzika postaje nezavisna i formira se Korzikanska republika 1755.godine, koja postoji sve do francuskog osvajanja 1769. godine. Korzikansa kultura sadrži elemente francuske i italijanske kulture, a korzikanski jezik je priznat kao regionalni jezik. Ovo mediteransko ostrvo se izdvaja po lepoti arhitekture koja je svedok burne istorije.

Sarten (Sartene) je gradić koji se nalazi u dolini reke Rikaneze, sa ponosom nosi naziv “najkorzikanskiji grad” od svih gradova na Korzici. Poznat je kao grad istorije i umetnosti. U grad se ulazi kroz srednjovekovnu kapiju, a sačuvani su i ostaci bedema iz XV veka. Nezaobilazne atrakcije su Crkva Sv.Marije, Gradska kuća i Muzej praistorije. U Sartenu se svake godine održava religiozna litija na Veliki petak pod imenom Katenču, jedna je od najstarijih i najpoznatijih religioznih činova na Korzici. Tokom litije se oponašaju dogođaji iz vremena Hristovog stradanja i upravo ovo je jedan od događaja koji privlači turiste iz čitavog sveta.

Bonifačo (Bonifacio), grad-tvrđava, nalazi se na živopisnoj lokaciji na krajnjem jugu ostrva, od Sardinije je udaljen svega 11 km, okružen drevnim zidovima, sagrađen je u IX veku. Zadržao je autentični izgled sa lavirintima srednjovekovnih ulica i brojnim kućama građenim u stilu tog doba. Bonifačo danas ima modernu marinu sa mnoštvom jahti i jedrilica, kao i deo sa luksuznim radnjama i ugostiteljskim objektima.

Korte (Corte) je stara korzikanska prestonica, smeštena u središtu ostrva, u podnožju slikovitih planina. Danas je studentski gradić kojeg karakterišu uske kamene ulice i stare kuće. Za sam grad se vezuje Muzej Korzike kao i brojni restorani u kojima se služe tipični korzikanski specijaliteti.

Bastija (Bastia) se nalazi na ivici poluostrva Kap Korso. Sagrađen je u XIV veku, sagradili su je Đenovljani i tada zaštitili jakim bedemima. Bastija je bila glavni grad Korzike sve do 1811.godine, dok Napoleon nije svoj rodni grad proglasio prestonicom. Grad se širi oko glavnog trga Svetog Nikole koji se nalazi u senci mediteranskog rastinja i palmi, a na njemu se nalazi statua Napoleona Bonaparte. Katedrala Sv.Jovana Krstitelja dominira trgom na kom se nalazi gradska kuća.

Korzika predstavlja savršeno mesto za aktivan odmor i izlete, u isto vreme ostrvo je zagonetno i divlje, puno je prirodnih lepota, tragova istorije, živopisnih pejzaža, fantastične arhitekture, a poseban način života ni jednog posetioca ne ostavlja ravnodušnim.

Opširnije

Program putovanja

dan 1.
08.11. (Petak) BEOGRAD – AJAČO

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre planiranog poletanja aviona u 06:00h - UJUTRU. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Direktan čarter let za Ajacio kompanijom Trade Air u predviđeno vreme poletanja aviona u 08:00h (let C3 522). Predviđeno vreme sletanja u Ajacio u 10:00h i transfer do izabranog hotela. Mogućnost pešačke ture i razgledanje grada sa vodičem, komercijalna luka, bulevar Napoleona, trgovi kardinala Feša i De Gola. Nakon toga pešačka tura obilaska starog jezgra grada: pešačka i šoping ulica kardinala Feša (ujaka Napoleona Bonaparte) i istoimeni muzej koji posle Luvra ima najbogatiju kolekciju slika italijanskih majstora. Potom u srce starog grada u kome se nalazi rodna kuća Napoleona Bonaparte, danas pretvorena u muzej. Slobodno vreme u starom gradu u kome se nalazi mnoštvokafea i prijatnih malih restorana. Smeštaj u sobe posle 15:00-lokalno vreme. Noćenje. Slobodno vreme. 

dan 2.
09.11. (Subota) AJAČO

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni celodnevni izlet u Bonifaćo. Polazak u 09:00 h i vožnja od oko sat vremena do gradića u unutrašnjosti južnog dela ostrva. Puta do Bonifača, najjužnijeg mesta ostrva Korzike. Bonifaćo se nalazi na poluostrvu od belog krečnjaka, što čitavom mestu daje blještavilo koje se ne sreće na drugim mestima. Između poluostrva i kopna Korzike smeštena je sakrivena luka nekada gusarska baza i ratna luka đenovljanske mornarice, danas moderna marina sa mnoštvom jahti i jedrilica. Pored luke je divno šetalište (kej Kompareti) sa luksuznim prodavnicama ali i slatkim ugostiteljski radnjama (preporuka - sladoled u Bonifaćo). Do gornjeg starog grada u zidinama vodi stepenište ili turistički vozić. Vožnja turističkim vozićem, kratka šetnja po utvrđenom gornjem gradu i slobodno vreme za ručak i uživanje. Povratak u hotel oko 17:00 h . Slobodno vreme. 

dan 3.
10.11. (Nedelja) AJAČO

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Korte. Polazak u 09:00 i vožnja do Kortea (1h 45 min), “srca Korzike”. Korte je bio prestonica nezavisne Korzike u kratkom period samostalnosti ovog ostrva i pečat gradu je ostavio otac nacije Paskal Paoli, najpoštovaniji od svih stanovnika Korzike. Ovde se nalazi i muzej Korzike u nekadašnjoj Đenovljanskoj citadeli sa preko tri hiljade artefakta koji vam dočaravaju život Korzikanaca kroz istoriju i njihove osobenosti. Kratka šetnja glavnom ulicom od trga Paoli do trga Hercoga od Padove. Slobodno vreme uz mogućnost produžetla šetnje sa onima koji žele da se popnu do citadele i muzeja Korzike. Povratak u hotel oko 19:00h. 

dan 4.
11.11. (Ponedeljak) AJAČO - BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela do 10:00h (lokalno vreme) i slobodno vreme u Ajači do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd u 17:00h, let C3 523. Nakon sletanja u Beograd (19:00h) kraj programa.



Rezervišite svoje putovanje

Izaberite polazak iz kalendara i svoju sobu.

2024
petak
Novembar
08
4 dana

Standard room

Hotel NAPOLEON 3*
Broj osoba: 2
Dostupno na upit

Standard Back view

Hotel DU GOLFE 3*
Broj osoba: 2
Dostupno na upit

Standard Sea view

Hotel DU GOLFE 3*
Broj osoba: 2
Dostupno na upit

Standard room

Hotel SAN CARLU 4*
Broj osoba: 2
Dostupno na upit

Uslovi putovanja

Cena uključuje

U JEDINSTVENU CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

*Direktan čarter let na relaciji Beograd-Ajačo-Beograd. Dozvoljena količina predatog prtljaga je 15 kg, a ručnog 5 kg.

*Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama, dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem ili jednokrevetnim sobama.

*Transfere prema programu

*Usluge vodiča na srpskom jeziku

*Troškove organizacije i vođenja putovanja

*Aerodromske takse 76 € na dan objavljivanja programa (Beograd 29 eur, Ajačo 47 eur) – plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni). Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. 

*Na letu nema keteringa (nema užine, vode, pića)

*Boravišne takse 

*U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

Cena ne uključuje

U JEDINTVENU CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

*Fakultativni izleti

IZLET BONIFACIO: 59 EUR

IZLET CORTE: 49 EUR

IZLET PESAČKA TURA: 19 EUR

Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. 

Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 2 navedena izleta:

*ZA PRIJAVU IZLETA NA DESTINACIJI NE GARANTUJEMO SLOBODNA MESTA

*Ulaznice u objekte

*Putno zdravstveno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji.

*Individualne troškove putnika

Napomena

U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obavezno i to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Potrebno je da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje, paketa putnog osiguranja.Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski - prilikom rezervacije, uplata avansa od 40% po osobi od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

Uplatom preko računa - prilikom rezervacije, uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, odnosno minimum 250 EUR po osobi (ukoliko je 40% ukupne cene aranžmana manji iznos od navedene sume od 250 EUR po osobi); ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

NAPOMENA ZA OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje prema uslovima i tarifama Triglav osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje Evropske Unije (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja. Viza nije potrebna.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove - putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije organizatora putovanja. Agencija Travelland ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

VAŽNE NAPOMENE:

- Organizator putovanje je Travelland do.o. 

- Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

- Datum početka i završetka putovanja utvrđen Programom, ne podrazumeva celodnevni boravak putnika u smeštajnom objektu, odnosno destinaciji. Vreme polaska ili dolaska putnika i ulaska ili izlaska putnika iz smeštajnog objekta, uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom, koje mogu da utiču na vreme polaska aviona i drugog prevoznog sredsta na koje Organizator ne može uticati, te zbog toga za takve slučajeve Organizator ne snosi odgovornost. Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja - već samo označavaju kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanja hotela u ranim jutarnjim časovima i slično. Za avio aranžmane, ugovoreno vreme početka putovanja je sastanak putnika na aerodromu, koji je najmanje 2 časa ranije u odnosu na prvo objavljeno vreme poletanja, od strane avio-kompanije. U slučaju pomeranja navedenog vremena poletanja aviona, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primenjuju nacionalni i međunarodni propisi iz oblasti avio- saobraćaja.

- Ne postoje jasno definisane smene u hotelu, već je moguće odabrati bilo koji željeni termin. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 15:00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.

- Kategorizaciju objekta u Francuskoj vrše nadležni organi te zemlje. Svaki hotel je dužan da na vidnom mestu istakne svoju kategorizaciju. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ili apartmana nije u funkciji za šta organizator ne snosi odgovornost.

- Hoteli koji poseduju besplatni parking ne garantuju mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta.

- U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.

- U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

- Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja.Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.

- Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

- Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi–motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

- Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka smeštaja do 10h00 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno u hotelu.

- Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.

- Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.

- U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je ”dress code” za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće)

- Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.

- Promena datuma putovanja, imena ili prezimena putnika, kao i promena smeštajnog objekta, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa. U tom slučaju, nova rezervacija se vrši po važećem cenovniku na dan rezervacije.

- Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. U slučaju primedbi i žalbi ODMAH se obratiti lokalnoj agenciji, organizatoru fakultativnih izleta i poseta.

- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

- Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja.

- Mole se putnici da prilikom rezervacije, a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu(dostaviti fotokopiju prve strane pasoša).U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici!!

- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Travelland d.o.o. je 7 dana pre početka putovanja.

- U nekim hotelima ili drugim smeštajnim jedinicama se prilikom dolaska i prijave u hotel ostavlja garancija u vidu depozita / kaucije. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vraća. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita plaćen u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.


POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA ARANŽMAN / KORZIKA 2024

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 85% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.


OPIS HOTELA:

Hotel Napoleon 3*

Lokacija: ovaj moderan i komforan hotel se nalazi u srcu grada Ajačio, u mirnoj uličici, na oko 100 metara od glavne ulice Cours Napoleon. Interesantno je to da je logo ovog hotela Napoleonov potpis iz ’’Ugovora o miru’’ između Francuske i Rusije.

Sobe: kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, Wi Fi internet.

Hotelski sadržaj: hotel raspolaže sa 62 sobe rasporedjene na 7 spratova, recepcija, mala ostava za prtljag, lift, zatvoren parking, Wi Fi internet, salu za doručak, room service, bar. Hotel dozvoljava boravak kućnim ljubimcima.

Usluga: Noćenje sa doručkom

Napomena: Udaljenost mesta od hotela gde autobus ostavljam putnike (dolazak/povratak) je oko 200 m

Internet adresa: www.hotel-napoleon-ajaccio.fr 


Hotel Du Golfe 3*

Lokacija: Hotel du Golfe smešten je u samom srcu istorijskog grada Ajaccio. Okružen je brojnim znamenitostima kao što su muzej Fesch, Bonapartova kuća, kao i plaža Sant Francois.

Plaža: Na 10 minuta hoda od hotela nalazi se plaža Saint Francois.

Sobe: Hotel ima nekoliko tipova sobe. Svaka soba sadrži: kupatilo sa kadom/tušem, fen za kosu, minibar, wi-fi. Tipovi soba: Standard room sea view, room sea view and balkony, room sea view and terrace, room sea view and terrace top floor, confort room, standard room, single soba.Veličina soba je od 11 do 21 m2. Standardna soba je veličine 14 m2. Standard sea view soba je veličine 15 m2.

Hotelski sadržaj: Recepcija, bar, restoran.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Internet adresa: www.hoteldugolfe.com


Hotel San Carlu Citadelle 4*

Lokacija: Hotel San Carlu Citadelle nalazi se u srcu stare četvrti grada Ajacio, pored tvrđave iz 15. veka i na samo 50 m od plaže Saint Francois, sa pogledom na Sredozemno more.

Sobe: Sve sobe poseduju klimu, TV, ketler, Wi Fi, mini bar, sef, telefon.

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, bar, Wi Fi, spa.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Internet adresa: www.hotelsancarlu.com


Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 04.01.2024. su sastavni deo ovog programa.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, član 71 Organizator ima : - obezbeđen depozit u visini minimum 2.000 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na računu br. 170-0030018891000-84, kod Unicredit banke, - garanciju putovanja, za licencu organizatora putovanja kategorije A, u visini od 400.000,00 eura, polisu osiguranja broj 470000057609 aneks br.1 od 04.01.2024. godine, zaključenu sa društvom za osiguranje "Triglav Osiguranje" a.d.o Beograd, 11070 Beograd, Milutina Milankovića 7a, MB: 07082428; PIB: 100000555, centrala +3811133-05-100; fah +3811133-05-138; e-mail: office@triglav.rs, koja je važeća je od 04.01.2024. godine do 01.10.2024. godine.Travelland d.o.o., Licenca OTP 123/2021 od 14.10.2021. godine  

Cenovnik Korzika Čarter - br 1 od 15.07.2024.


Moglo bi Vam se svideti

Korpa: 0
Loading...
Ukupno
--